onsdag den 6. maj 2015

LAD MIG FOREVIGE DET DER GØR JER UNIKKE!




Okay hmm lidt underligt at være tilbage herover på Strawberry Life, men det er fordi jeg saver jer over på min nye blog eller som jeg kalder den min Everyday Magic Journal ;)

Jeg har nemlig noget nyt at fortælle så jeg ville sikre mig jeg også fik det fortalt til alle mine gode gamle følgere herovre!


For som noget nyt tilbyder jeg nu at lave famillie shoot, som jeg kalder dem, i Københavns området!

At dokumentere familieliv og fortælle historier gennem billeder er det jeg elsker mest! Det tror jeg jeg har bevist gennem snart 7 års tro blog tjeneste. Så hvad med at jeg foreviger dine?

Lad os sammen finde et smukt sted, hvor I for eksempel kan gå en afslappet tur eller blot være, mens jeg tager billeder af det, der gør jeres familieliv helt unikt.

Har I brug for hjælp til at finde et godt sted, kender jeg en masse og jeg guider jer mere end gerne inden, i hvad der fungere bedst på billeder. Men vigtigst af alt, synes jeg jo, er at I skal være jer selv - for at vise jer som unik familie er jo formålet!
Tiden flyver afsted, så husk at fange de små øjeblikke og gem dem - de er ubetalelige!

For at gøre det hele lidt nemmere har jeg oprettet en shop hvor jeg løbende vil lægge datoer ud, men hold jer ikke tilbage for at kontakte mig for andre datoer eller spørgsmål!

Du finder min shop i toppen af mit nye sitet www.celinehallas.com under "book et shoot" eller her !
og du er altid velkommen til at kontakte mig på celinehallas@gmail.com

Jeg håber meget jeg får lov til at forevige din fantastiske familie ...og at ses over på mit nye site.

xo Céline






søndag den 31. august 2014

Jeg flytter...

I dag sad jeg og skulle til at skrive et indlæg der skulle handle om de sidste 14 dage og mens jeg sad og kæmpede med det, gik det op for mig at det var tid til en frisk start.
Så i stedet for at gøre alt halvt så flytter jeg nu rigtig over på

www.celinehallas.com/journal

Det kommer til at være på en ny måde, en mere lige til måde og kortere måde og meget mere hyppigt på denne måde.  Noget der overhoved ikke ændre sig er fokuset på hverdags magien og derfor har den også navnet Everyday Magic Journal og jeg er sikker på at det fra denne platform bliver hverdags magi igen  - istedet for måneds magi ;)

Alt det der ligger her bliver liggende her, jeg flytter det ikke med, for det høre hjemme her - men jeg har link til der hele over på den nye. Tak for de sidste næsten 6 år Blogger - og vi ses over på www.celinehallas.com

Hov og husk at tykke på det lille hjerte/likes over på det nye site, så jeg ved i er der og i får lidt kærlighed!


mandag den 18. august 2014

På tur i Danmark - part 2...

Nå men jeg fik aldrig fortalt færdig om vores tur gennem Danmark.
Søndag vågnede vi op efter en go lang nats søvn og vældede ned og spiste af den store buffet til vi ikke kunne rumme mere og der sad vi så igen og slappede af mens ungerne hoppede som sindsyge på hoppeborgen - ja roen blev kun lige afbrudt af at Sammie fandt på at kravle op på borgens væg, for så at kaste sig i frit fald over på den næste væg.
Men selv det lærte vi at slappe af til og efter de havde hoppede i virkelig lang tid ( hvordan holder de maden i maven) gik vi ned på værelset hvor jeg begyndte at pakke mens Daniel og unger gik en tur i poolen og træningsrummet.

Først lige inden sidste chance for udtjekning fik vi snøvlet os færdig og sagde pænt tak og farvel til Scandic og drog videre på vores eventyr i Danfos Universe, der ikke lå langt fra hotellet.

Turen var ikke så lang, men det føltes lidt som om vi kørte ude i ingenting og pludselig var der nogle flad hvorpå der stod Universe og vi var der - lidt sjov oplevelse når man kommer fra København.
Det var dog en overvældende oplevelse at træde ind og blive mødt af den smukkeste sø med den vildeste blå kube i, hvor vandet væltende ned af. Den var meget tillokkende og oplevelser derinde var absolut også overvældende. Jeg kan næsten ikke beskrive det, men at være inde i kuben var overvældende, måske var det musikken og det blå lys, men det var som om pludselig at være i en anden verden. Du kan se mere om den her - men selv det beskriver overhoved ikke følelsen!

Vi var jo altså afsted dagen før ca. alle skulle starte skole, så der var ikke mange, hvilket passede os vældigt fint. Vi oplevede på ingen måde halvdelen på de 6 timer vi var der men alt vi oplevede var fantastsisk. Daniel og Sammie kørte Segway (flere gange), Sienna mødte, krammede og fik en kogle af Pixiline, der også havde sin helt egen by. Der var den gamle gård hvorpå Danfos er skabt, gravkøer man måtte bruge, 5D film og uendeligt meget mere. Men oveni alt det, så var der også smukt, der var blomster og bede overalt, det var nærmest som en lille botanisk have man gik rundt i. 

Vi var der som sagt i en 5-6 timer før vi blev nød til at vende bilen mod København, men for ungerne var det slet ikke nok, de har nærmest dagligt spurgt hvornår vi kan tage tilbage - det sker altså ikke normalt. Men vi glæder alle til igen at vende tilbage til sønderjylland og gå endnu mere på oplevelse <3 p="">





















onsdag den 13. august 2014

På tur i Danmark...

Hvis man kende mig, vil man vide at jeg helst ikke bevæger mig udenfor København kommune, det er her jeg har det bedst.

Men i weekeden pakkede vi den lille gule bil og satte kursen mod Sønder Jylland og nye eventyr. Vi kørte igennem et Danmark som var på vej hjem fra sommerferie og marker der var gule af korn. Vejret skiftede fra sol til regn og da vi nærmede os Sønder Jylland igen til sol.

Virkelig sultne ankom vi til Flensborg hvor vi parkerede bilen og fik os en wienersnitsel. Mætte gik vi byen rundt. Jeg indrømmer jeg ikke havde forventet meget, sagde jo jeg mest bare er til København, men byen overraskede virkelig. Den var smuk, virkelig hyggelig og må lige lige sige at jeg er vild med deres butikker - der er nu noget over tysk orden, som jeg har en svaghed for og alle de øko produkter, suk det kunne jeg godt savne herhjemme.

Vi shoppede og nød virkelig byen. Det er en af den slags byer hvor man tænker man kun har skrabet overfladen og man skulle ha været nede i alle de bitte små gyder, for at opleve endnu mere. Men det var lørdag og klokken var ved at være rigtig mange, så vi valgte at sige på gensyn til Flensborg og køre mod Sønderborg hvor vi skulle sove.

På vejen gik solen ned mens vi kørte langs vandet i Sønderborg, det var så smukt at man måtte stå ud af bilen og se det rigtig. Ankommet på Scandic Hotel, fik vi læsset alt vores oppakning ind på værelset og selvom Samuel og jeg overvejede om vi blot skulle blive på værelset og se Hobitten i fjensynet, gik vi ned og fik os en gang højreb i restauranten.

Efter kort tid sad Daniel og jeg der tilbage, helt mætte på oplevelser og trætte af turen og spiste i ro mens ungerne, stadig fyldt af energi, tonsede rundt lige udenfor vinduet på den store græsplæne i mørket.

Ikke lang tid efter sov alle mand tungt og godt ;)



















tirsdag den 12. august 2014

en vinder er fundet...

Random. org og jeg har fundet en vinder af Huaweis Ascend P7!!

Og min søde, skøre Julie det er dig!
Håber du bliver glad for den <3 br="" nbsp="">